Novice

Strokovni simpozij - Terapevtski pristop k spastičnosti 

Strokovni simpozij "Terapevtski pristop k spastičnosti" je v organizaciji Združenja za FRM v sodelovanju z Univerzitetnim Inštitutom za rehabilitacijo - Soča, Nevrološko kliniko UKC Ljubljana ter ob prijazni podpori podjetja Medis d.o.o. potekal 1. februarja 2019.

Dvesto udeležencev iz vrst specialistov FRM, delovnih terapevtov in fizioterapevtov je napolnilo veliko kongresno dvorano hotela Four Points by Sheraton Ljubljani. Multidisciplinarni zbor predavateljev je zagotovil izredno zanimiv strokovni program predavanj, še posebej zadovoljni pa smo bili s sodelovanjem prof. Maura Zampolinija, strokovnjaka za rehabilitacijo bolnikov po zgodnji okvari zgornjega motonevrona in avtorja številnih člankov s področja zgodnje nevrološke rehabilitacije. Prof. Zampolini je tudi trenutni generalni sekretar Sekcije za FRM pri UEMS, kar daje njegovemu sodelovanju še dodatno težo.

 

Dvorana Four Points

Diskusija

Predavatelji strokovnega srečanja
Z leve: mag. Klemen Grabljevec, predsednik odbora za spastičnost pri ESPRM, dr. Nataša Bizovičar, prof. Mauro Zampolini, generalni sekretar Sekcije za FRM pri UEMS, dr. Tadeja Hernja Rumpf.